Via telefoon

03 760 29 34

Je komt bij Veronique Smet terecht, onze secretaresse op maandag (9-17u), dinsdag (9-17u), woensdag (9-12u), donderdag (9-17u) en vrijdag (9-12u).

Buiten deze uren wordt je doorgeschakeld naar de afsprakendienst van het ziekenhuis: voor gewone afspraken kunnen zij je ook verder helpen. Voor bijzonder afspraken of gerichte vragen bel je best naar Veronique zelf.

Via email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ook langs deze weg kan je ons bereiken met vragen of om een afspraak te maken

Via je huisarts

We geven er de voorkeur aan dat je met je medische vragen of problemen eerst langs je huisarts gaat. Hij of zij kan beter oordelen of een specialistisch onderzoek nodig is, of er ineens een technisch onderzoek kan worden gepland, zorgen dat je correct voorbereid bent voor dit onderzoek en ook beter inschatten hoe dringend je probleem is. Je huisarts kan ons steeds (24/24) bereiken om een dringend probleem te bespreken of een dringende verwijzing te regelen.

Via je dienst spoedgevallen

Heb je een dringend probleem dan is er onze dienst spoedgevallen. Er is steeds iemand van onze groep bereikbaar, dag en nacht om je verder te helpen. Ook als de gastro-enteroloog met wachtdienst niet tot onze groep behoort, kan je er steeds vragen om door iemand van ons behandeld te worden: dit moet je zelf uitdrukkelijk aangeven wanneer je je aanmeldt op de spoedgevallendienst.

Waar vind je ons?

Ons ziekenhuis heeft meerdere vestigingen in het Waasland en onze groep is dan ook op meerdere campi actief. In de rubriek (link) kan je zien wie van ons waar werkt.

Naar Boven